Priser

Nedenfor har jeg sammensat nogle virkelig skarpe prispakker, som du kan se mere om her på siden. 

Min faste timepris udgør sædvanligvis kr. 2.160,00 med tillæg af moms. Er du privat person er prisen altså kr. 2.700,00. Det kan godt lyde dyrt, men faktisk er mine priser blandt de laveste på markedet.


Hvorfor det? Jo, fordi jeg har en filosofi, om at det ikke skal koste en formue at gå til advokat. Og jeg har erfaret, at dobbelt så dyrt, ikke er dobbelt så godt. Se mere om mine tanker for min forretning her. Er halv pris, så halv kvalitet? Nej, selvfølgelig ikke. På de områder som jeg arbejder med, er jeg blandt de dygtigste. Ellers ville jeg ikke arbejde med det.


Generelt
Alle pakke priser til private er anført inkl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. Priser justeres sædvanligvis hvert år den 1. januar. Priserne er senest justeret 1. oktober 2023.
Er du forbruger modtager du i forbindelse med arbejdets opstart altid en skriflig ordrebekræftelse indeholdende prisoplysninger. Alle priser er eksklusive gebyrer, afgifter m.v., herunder retsafgifter, tinglysningsafgifter, stiftelsesprovisioner etc.
Kontakt mig gerne og lad os drøfte din sag.