Privatkunder


Som privatkunde kan du her på siden læse, om nogle af de forretningsområder, som jeg beskæftiger mig mest med.

Fast ejendom

Rådgivning både inden og efter købsaftalen er underskrevet. Tag din rådgiver med på råd allerede i købsprocessen, inden du har skrevet under, eller kontakt mig, når du har underskrevet købsaftalen. Husk at der skal indsættes advokatforbehold.
Jeg kan også hjælpe, hvis ejendommen skal skifte hænder uden mæglers medvirken eller hvis du skal købe bolig til dit barn, et såkaldt forældrekøb.
Er det nødvendigt bistår jeg også i forbindelse med ekspeditionerne ved tinglysning af alle typer af fast ejendom samt ved udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Boliglejeret

Rådgivning til både lejere og udlejere i forhold til den komplicerede boliglejeret

Testamente

Gift, samboende, alene - med eller uden børn - alle har brug for et testamente. Kontakt mig for en drøftelse og tilrettelæggelse af din sidste vilje.

Tvister, retssager og konflikter 

Har du brug for rådgivning når tingene ikke går som du ønsker - så kontakt advokat Morten Hohn og få råd og vejledning.

Straffesager

Bliver du involveret i en straffesag som enten forurettet eller sigtet, så har du brug for en advokat til at føre din sag. Kontakt advokat Morten Hohn, og lad os sammen få lagt den rigtige strategi.


Er din problemstilling ikke oplistet, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Så kan vi sammen drøfte, om jeg kan hjælpe eller om jeg kan henvise dig til en anden dygtig advokat.

Det er gratis og uforpligtende at spørge til mine ydelser.