Rådgivning forud for køb


Overvejer du at købe en villa, et sommerhus eller en ejerlejlighed, kan du med fordel tage din rådgiver med på råd allerede i købsprocessen. Særligt når der skal afgives købstilbud og de endelige vilkår skal fastlægges, kan en advokat hjælpe dig med at opnå et bedre resultat.


Hvorfor? kunne man spørge sig selv. Fordi din advokat deltager i mange forhandlinger og har viden om det marked du bevæger dig ind på. Advokater er dygtige forhandlere og bruger fakta i deres argumentation. Hvis et skarpt bud på en ejendom er knyttet op til nogle saglige argumenter frem for bare en pris eller en udtrykt følelse af, at du som køber ikke vil betale mere, kan det være svært for Sælger og mægler at sige nej til argumenterne. Det er nemmere at sige nej til din følelse og forventning i markedet.

Advokat Morten Hohn har bistået i mange forhandlinger og skabt gode resultater for sine klienter. Kontakt gerne advokat Morten Hohn for en aftale om bistand i forbindelse med forhandlinger med mægler og sælger. De advokat etiske regler forbyder advokater at tage en procentdel af en succes i honorar. Men advokater må gerne frafalde honorarkrav, hvis ikke sagen vindes. Derfor indgår vi i denne type sager, en sædvanlig aftale om mit honorar og hvis ikke du får bedre vilkår end dem ejendommen er udbudt til, frafalder jeg mit honorarkrav. No cure no pay.

Hvis jeg hjælper dig med at spare eksempelvis 50.000 kr. på udbudsprisen, er besparelsen selv efter mit honorar til at føle på.

Kontakt mig for en drøftelse, så snart du ved, at du har fundet drømmeboligen. Står køberne i kø for at købe ejendommen tillader tiden ikke forhandlinger om pris og vilkår, og her er det bedre, at du skriver under med det sædvanlige ”finansierings- og advokatforbehold” som beskrevet under Køberrådgivning.

Da prisfastsættelsen for andelsboliger og partialobligationsejendomme sker efter særlige regler, kan jeg ikke tilbyde bistand i disse forhandlinger i samme omfang som for andre boliger. Men kontakt mig gerne for en drøftelse alligevel.